Здружение за напредно современо образование

Волвокс - Битола

<< Назад

Андријана Рајкоска-административно технички соработник во здружението за напредно и современо образование Волвокс-Битола.Родена на 23 Декември 1991 година во Битола.Завршено средно образование во економското училиште Јане Сандански и дипломиран правник на правниот факултет во Битола.Активен член во невладиниот сектор и волонтер на различни настани.

 

13055115_10208725993094747_2082497014959057222_o