Здружение за напредно современо образование

Волвокс - Битола

<< Назад

Кристина Петровска е член на претседателство и проектен менаџер на Волвокс – Битола Родена 18.12.1989 година во Битола. Дипломиран професор по макеоднски и англиски јазик. Своето знаење го има надоградувано со учество на повеќе различни обуки, семинари, тренинзи, младенски размени и т.н. Од 2014 година е тутор во ОУ Ѓорѓи Сугарев – Битола , а вооедно има работено и водено повеќе различни проекти. Од 2010 година е активно вклучена во невладиниот сектор.

 

frf