Здружение за напредно современо образование

Волвокс - Битола

<< Назад

Елена Темелковска е родена на 18.03.1990 год. во Битола. Своето основно образование го стекнала во ОУ Тодор Ангелевски во Битола. Средно образование завршила во гимназијата Таки Даскало во Битола. Дипломира во 2015 година на Педагошки факултет- Битола насока Македонски и Англиски јазик.Досега има работено на неколку проекти и смета дека волонтерството и донело многу искуство, дружба и поинаков поглед на светот.Од 2015 е тутор во ОУ Ѓорѓи Сугарев во Битола. Своето образование секојдневно го надоградува со обуки, семинари, волонтирање во неколку организации.

 

12920355_10208970318394621_2941353760919167238_n