Здружение за напредно современо образование

Волвокс - Битола

<< Назад

Обука во Тарту, Естонија

Нашиот член Моника Марковска беше на обука во Тарту, Естонија на тема ” Formal-non-formal education: youth work in school” каде што имаше успешно претставување на Здружението за напредно современо образование Волвокс.